Recent Posts

Opfrisbeurt voor De Veldhoek, help je mee?!

Hallo allemaal,

Na een jaar of 8 is het schilderwerk in de Veldhoek wel weer eens aan een opfrisbeurt toe, hier zoeken we vrijwilligers voor die ons daarmee willen helpen.

Even in het kort wat onze plannen zijn:
• De groen/gele kleur op de muren verdwijnen en hier komt een warme beige kleur voor terug, de kozijnen en deuren worden wit.
• Het achterbord met vloerbedekking voor het darten en schieten vervangen we door twee speciale kasten die hiervoor geschikt zijn, waarin de dartborden en de kogelvangers kunnen worden opgehangen. Ze worden geplaatst in de serre zodat de afstand voor de schieters wat langer wordt.
• Het poolbiljart verdwijnt (mochten hier gegadigden voor zijn kunnen die zich bij mij melden, anders verkopen wij hem via Marktplaats).
• Aan de muur waar de vloerbedekking hing komt een lambrisering van sloophout in de “Piet Hein Eek” stijl (dit zijn allemaal verschillende kleuren door elkaar). Deze lambrisering loopt door tot en met de bar.
• Oude gordijnen die nog uit de oude Veldhoek komen maken plaats voor “luxaflex duette”.
• Ook de stoelen worden vervangen door een nieuw lekker zittend model in drie verschillende kleuren.

Wij denken dat het er met deze aanpassingen, nieuwe kleuren en lambrisering wat huiselijker uit komt te zien.

Acht jaar geleden hebben we ook met een groot aantal vrijwilligers deze klus geklaard. Er hebben zich al een aantal vrijwilligers aangemeld, maar we kunnen nog wel meer handen gebruiken, dus….wanneer je schilderen leuk vindt en zaterdag 4 en/of 11 mei een dagje mee wil helpen reageer dan even op deze mail.

Namens het bestuur van dorpshuis De Veldhoek,

Rob Wolswinkel.